Σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου με πουρέ καρότου

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 συσκευασίες σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου Pescanova
150 γρ. αρακάς βρασμένος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
350 γρ. καρότο
80 γρ. κρεμμύδι
80 γρ. βούτυρο
300 ml ζωμό λαχανικών
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Για τον πουρέ καρότου
    Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε τα καρότα σε φέτες και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
  2. Σε ένα κατσαρολάκι, τοποθετείτε το καρότο μαζί με το κρεμμύδι και τον ζωμό λαχανικών και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσει το καρότο.
  3. Τοποθετείτε το καρότο και το κρεμμύδι σε ένα μπλέντερ, χωρίς τα υγρά που έχουν απομείνει, τα οποία τα κρατάτε χωριστά στο κατσαρολάκι.
  4. Προσθέτετε βούτυρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να πάρουν βελούδινη υφή. Αν χρειαστεί, συμπληρώνετε με τα υγρά από το κατσαρολάκι, για να έρθει ο πουρές στην επιθυμητή υφή.
  5. Για τα σνίτσελ με αρακά
    Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε τον βρασμένο αρακά μαζί με το ξύσμα λεμονιού, τον ψιλοκομμένο άνηθο, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  6. Σε ένα ρηχό ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, τοποθετείτε τα σνίτσελ φιλέτου μπακαλιάρου και, σε φούρνο που έχετε προθερμάνει, ψήνετε στους 220ο C, στον αέρα, για 18’.
  7. Όταν τα σνίτσελ φιλέτα μπακαλιάρου είναι έτοιμα, τα αποσύρετε από τον φούρνο και τα σερβίρετε σε μεγάλα, ατομικά πιάτα, μαζί με τον αρακά και τον πουρέ καρότου.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ POLLOCK ΦΙΛΕΤΟ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑ
ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΕΣ