Φιλέτο γλώσσας με λαχανικά στον φούρνο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova
2 πατάτες
2 ντομάτες
2 κρεμμύδια
3 κολοκύθια
2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά ρίγανη ψιλοκομμένη
30 γρ. ελαιόλαδο
30 γρ. βούτυρο λιωμένο
2 κουταλάκια σκόρδο σκόνη
αλάτι
πιπέρι
  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο και το σκόρδο σκόνη και το τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά να λιώσει, ανακατεύοντας καλά.
  2. Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πατάτες, τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα καρότα και τα κολοκυθάκια σε ροδέλες.
  3. Στρώνετε τα λαχανικά σε ένα αντικολλητικό ταψί, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, προσθέτετε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το λιωμένο βούτυρο και το ελαιόλαδο με το σκόρδο.
  4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, πάνω-κάτω αντιστάσεις, στους 180ο C για 30-35’.
  5. Τοποθετείτε τα φιλέτα γλώσσας σε επιφάνεια κοπής, τα αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  6. Αποσύρετε το ταψί με τα λαχανικά από τον φούρνο, ανεβάζετε την θερμοκρασία στους 220ο C, τοποθετείτε τα φιλέτα γλώσσας πάνω στα λαχανικά και βάζετε το ταψί στον φούρνο για άλλα 12-14’.
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Σνίτσελ Φιλέτου Μπακαλιάρου
Τραγανά & Πεντανόστιμα
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!