Fish sticks και σαλάτα πλιγούρι με λαχανικά και λεμόνι

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία fish sticks από φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova
500 γρ. πλιγούρι βρασμένο
15 ντοματίνια
1 αγγούρι
1 κολοκυθάκι
1 καρότο
2 ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μυρώνι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
40 ml ελαιόλαδο
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Απλώνετε τα fish sticks σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, αντιστάσεις πάνω-κάτω, στους 220ο C, για 14-15’.
  2. Τοποθετείτε το βρασμένο πλιγούρι σε ένα μεγάλο μπολ. Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα μαντολίνο, κόβετε το κολοκυθάκι, το καρότο, το αγγουράκι και τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες και με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα ντοματίνια στη μέση, κατά μήκος, και χοντροκόβετε τα μυρωδικά: τον μαϊντανό, το μυρώνι και τον δυόσμο.
  3. Τοποθετείτε όλα τα λαχανικά και τα μυρωδικά στο μπολ με το πλιγούρι, προσθέτετε το ελαιόλαδο, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  4. Σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα το πλιγούρι με τα λαχανικά και πάνω του 4-5 fish sticks.
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΓΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑ
ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΕΣ
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ POLLOCK ΦΙΛΕΤΟ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!