Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 κ.σ. κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
2 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
1 αβοκάντο, ώριμο
1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  1. Για τα fish sticks
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200ο, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το γουακαμόλε
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τα καθαρισμένα αβοκάντο, κομμένα σε κομμάτια. Τα σπάμε με ένα πιρούνι και ομογενοποιούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος, βάζουμε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Γαριδομακαρονάδα
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
FISH STICKS ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης