Μύδια tempura me sauce tartare

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
250 γρ. καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
1 κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
330 ml σόδα αναψυκτικό
Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
πιπέρι
200 γρ. μαγιονέζα
40 γρ. πίκλα αγγούρι, ψιλοκομμένο
40 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
90 γρ. αλεύρι
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
1 κουταλιά ζάχαρη
1 tbsp vinegar
  1. Για τη σάλτσα ταρτάρ
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, την πίκλα, την κάπαρη, τη μουστάρδα, το σχοινόπρασο, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.
  2. Για την τεμπούρα
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη σόδα, το κορν φλάουρ, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το ξύδι, το ηλιέλαιο και αλατοπίπερο, μέχρι να φτιάξουμε έναν λείο χυλό. Στη συνέχεια, σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και περιμένουμε να φτάσει στους 200ο.
    Περνάμε τα μύδια από την τεμπούρα και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
FISH STICKS ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!