Peskitos με πατατοσαλάτα και λαδολέμονο μελιού-μουστάρδας

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 συσκευασίες Peskitos Pescanova
400 γρ. πατάτες βρασμένες κομμένες σε κυβάκια
1 πιπεριά Φλωρίνης
2 κουταλιές ελαιόλαδο
80 γρ. αρακά βρασμένο
80 γρ. καλαμπόκι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
4 αγγουράκια τουρσί
10 ντοματίνια
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένος
100 γρ. ελαιόλαδο (για το dressing)
40 γρ. λεμόνι (για το dressing)
40 γρ. μουστάρδα (για το dressing)
20 γρ. μέλι (για το dressing)
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε τα ντοματίνια σε τέταρτα, την πιπεριά Φλωρίνης σε κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα αγγουράκια τουρσί.
  2. Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για την πατατοσαλάτα: Τις βρασμένες πατάτες, τον βρασμένο αρακά, το καλαμπόκι, το φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, την πιπεριά Φλωρίνης, το αγγουράκι τουρσί, τα ντοματίνια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  3. Απλώνετε τα Peskitos σε ένα ρηχό ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο στους 220ο C φούρνο, στον αέρα, για 12-15’.
  4. Όση ώρα ψήνονται τα Peskitos, σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing: Το ελαιόλαδο, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε με ένα σύρμα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο dressing.
  5. Περιχύνετε με το dressing λαδολέμονου- μελιού-μουστάρδας, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  6. Σερβίρετε σε μεγάλα ατομικά πιάτα τα Peskitos με την πατατοσαλάτα και πασπαλίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ POLLOCK ΦΙΛΕΤΟ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Σνίτσελ Φιλέτου Μπακαλιάρου
Τραγανά & Πεντανόστιμα