Σούπα κακαβιά με σαφράν,μύδια και σχοινόπρασο

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
½ φινόκιο ψιλοκομμένο
1 ντομάτα
2 καρότα
½ πατάτα
νερό
χυμό από 2 λεμόνια
1 κ.σ. σχοινόπρασο
½ σέλερυ
1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
60 γρ. βούτυρο
2-3 στήμονες σαφράν
½  κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο (για το spread αβοκάντο)
1 medium zucchini
  1. Για τη σούπα
    Σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μισά λαχανικά, κομμένα σε φέτες, να γυαλίσουν. Σκεπάζουμε με κρύο νερό και προσθέτουμε και τα μπακαλιαράκια. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε το σαφράν. Μετά από 20 λεπτά σουρώνουμε. Μαδάμε το ψάρι και πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ. Ξαναβράζουμε μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά, κομμένα σε κύβους και μαζί με τα μύδια, για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το μαδημένο ψάρι, το βούτυρο, τον χυμό λεμόνι και ελαιόλαδο. Διορθώνουμε με αλατοπίπερο και γαρνίρουμε με το σχοινόπρασο.
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
«PESCANOVA μαγειρεύω» Γαριδομακαρονάδα
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
FISH STICKS ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!