Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες, μπούκοβο και μαϊντανό

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 σφηνάκια λευκό κρασί
8 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 κ.γ. μπούκοβο
4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
2 κουταλάκια σκόρδο σκόνη
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
500 γρ. spaghetti, βρασμένα al dente
  1. Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε καλά τα θαλασσινά μαζί με το σκόρδο και το μπούκοβο. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε. Στο τέλος, βάζουμε το αλατοπίπερο και την παρμεζάνα.
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά
«PESCANOVA μαγειρεύω» Γαριδομακαρονάδα
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!