Συνταγές Ψάρια

Τηγανητά μπακαλιαράκια σε κρούστα από καλαμποκάλευρο, με γλυκιά πάπρικα και ζεστή πατατοσαλάτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter

Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.

15-30 λεπτά
Εύκολη

Για τα μπακαλιαράκια:
Φτιάχνετε ένα μίγμα καλαμποκάλευρου και γλυκιάς πάπρικας. Πουδράρετε τα ψάρια με αυτό και αλατοπιπερώνετε. Γεμίζετε με ηλιέλαιο ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζετε τα ψάρια για 4 λεπτά. Τα αφήνετε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν από τα λάδια.

Για τη ζεστή πατατοσαλάτα:
Βράζετε τις πατάτες, κομμένες σε τέταρτα, σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και έπειτα τις σουρώνετε. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρετε τις πατάτες, αλατοπιπερώνετε, και τελικά τις σβήνετε με το ξύδι. Στο τέλος, προσθέστε φρέσκο κρεμμυδάκι, ντοματάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova

250 γρ. καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι λευκό
8 πατάτες baby με φλούδα
1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 ντοματάκια βελανίδια κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι