Συνταγές Θαλασσινά

Ψητές καβουροδαγκάνες πάνω σε σαλάτα από αγγούρι, μαριναρισμένο με sour cream από γιαούρτι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Για τις καβουροδαγκάνες:
Σε ταψί στρώνετε μια λαδόκολλα και τοποθετείτε τις καβουροδαγκάνες. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Για τη sour cream:
Σε ένα μπολ φτιάχνετε μια σάλτσα με το γιαούρτι, τα μυρωδικά, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο.

Για τη σαλάτα με το αγγούρι:
Παίρνετε έναν αποφλοιωτή πατάτας και κόβετε το αγγούρι σε σχήμα ταλιατέλας, το οποίο μαρινάρετε με τη sour cream.

Tip:
Αραιώστε τη σάλτσα για να πάρει τη μορφή dressing με 1 ½ σφηνάκι νερό.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
  • 1 κ.σ. άνηθο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 αγγούρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
  • 3 ραπανάκια
  • 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι