Συνταγές Θαλασσινά

Ψητές καβουροδαγκάνες πάνω σε σαλάτα από αγγούρι, μαριναρισμένο με sour cream από γιαούρτι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για τις καβουροδαγκάνες
    Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τις καβουροδαγκάνες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για τη sour cream
    Σε μπολ ανάμιξης κάνουμε μια σάλτσα με το γιαούρτι, τα μυρωδικά, το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο.

Tip:
αραιώνουμε τη σάλτσα για να πάρει τη μορφή dressing με 1 ½ σφηνάκι νερό.
Για τη σαλάτα με το αγγούρι
Παίρνουμε έναν αποφλοιωτή πατάτας και κόβουμε το αγγούρι σε σχήμα ταλιατέλας, το οποίο μαρινάρουμε με τη sour cream.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
  • 1 κ.σ. άνηθο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 αγγούρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
  • 3 ραπανάκια
  • 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι