Ψητές καβουροδαγκάνες με φρέσκα σαλατικά και βινεγκρέτ από πορτοκάλι με γλυκό τσίλι και μαύρο σουσάμι

Συνταγές Θαλασσινά

Ψητές καβουροδαγκάνες με φρέσκα σαλατικά και βινεγκρέτ από πορτοκάλι με γλυκό τσίλι και μαύρο σουσάμι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια

Για τις καβουροδαγκάνες
Σε προθερμασμένο φούρνο βάζετε ταψί με λαδόκολλα, στρώνετ τις καβουροδαγκάνες και ψήνετε στους 200° για 15 λεπτά.

Για τη σαλάτα
Σε ένα μπλέντερ βάζετε τον χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα, το sweet chili και τη μουστάρδα και τα ομογενοποιείτε. Δένετε σιγά σιγά με τα λιπαρά. Στη συνέχεια, σε ένα μπολ αναμειγνύετε τη σαλάτα, το φινόκιο και μαρινάρετε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρετε με τις καβουροδαγκάνες, με γαρνιτούρα από τα ραπανάκια, τα φιλέτα πορτοκαλιού και το μαύρο σουσάμι.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία καβουροδαγκάνες Pescanova
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 150 ml ηλιέλαιο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. sweet chili sauce
  • 1 σαλάτα μιξ, από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ
  • 82 ml χυμό πορτοκάλι
  • ¼ φινόκιο κομμένο ζουλιέν
  • Φιλέτα πορτοκαλιού
  • 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκάλι
  • 1 κουταλιά μαυροσούσαμο
  • 3 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες