Συνταγές Ψάρια
Τηγανητά μπακαλιαράκια σε κρούστα από καλαμποκάλευρο, με γλυκιά πάπρικα και ζεστή πατατοσαλάτα
- Για τα μπακαλιαράκια
Φτιάχνουμε ένα μίγμα καλαμποκάλευρου και γλυκιάς πάπρικας. Πουδράρουμε τα ψάρια με αυτό και αλατοπιπερώνουμε. Γεμίζουμε με ηλιέλαιο ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τα ψάρια για 4 λεπτά. Τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν από τα λάδια. - Για τη ζεστή πατατοσαλάτα
Βράζουμε τις πατάτες, κομμένες σε τέταρτα, σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και σουρώνουμε. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρουμε τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το ξύδι και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τα ντοματάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
- 250 γρ. καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
- 2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα,Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι
- λευκό
- 8 πατάτες baby
- με φλούδα
- 1 κρεμμύδι φρέσκο
- ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. μαϊντανό
- ψιλοκομμένο
- 6 ντοματάκια βελανίδια
- κομμένα στη μέση
- αλάτι
- πιπέρι