Γαρίδες σαγανάκι με ούζο, πράσινη πιπεριά, ντοματίνια, βασιλικό και φέτα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
ζάχαρη
2 κ.σ. ούζο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 πράσινη πιπεριά
300 γρ. σάλτσα ντομάτας
120 γρ. φέτα τριμμένη
Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
  1. Για το σαγανάκι
    Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε δυνατά τις γαρίδες, την πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι, το φινόκιο, το σκόρδο και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας μαζί με τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Ενσωματώνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τον βασιλικο και το φρέσκο κρεμμύδι.
FISH STICKS ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ POLLOCK ΦΙΛΕΤΟ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό