ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

Recipe Level Απλή
Recipe Time 40 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova
100 ml ελαιόλαδο
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
3 πράσα, κομμένα σε ροδέλες
4 ντομάτες μέτριες, τριμμένες στον τρίφτη
1 ποτήρι νερό
Αλάτι
πιπέρι
  1. Αποψύχουμε τα καλαμάρια και τα καθαρίζουμε. Κόβουμε στη μέση.
  2. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα καλαμάρια για 2 ‘.
  3. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 5’ περίπου ακόμη.
  4. Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα και το νερό, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 25 ‘ περίπου ή μέχρι να χυλώσει.
  5. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στείβουμε λίγο λεμόνι στο ζεστό φαγητό.
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά