Ταλιατέλες με γάμπαρη, κρέμα τυριού, βασιλικό και σκόρδο

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ξύσμα από λάιμ
κονιάκ
200 γρ. ταλιατέλες, βρασμένες al dente
1 κ.σ. τυρί κρέμα
1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
16 μικρά κρεμμύδια
Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
  1. Για τη γάμπαρη
    Καθαρίζουμε τη γάμπαρη και αφήνουμε κεφάλι και ουρά.
  2. Για την κρέμα
    Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τη γάμπαρη με το φινόκιο, το σκόρδο, το ξερό κρεμμύδι και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Αφαιρούμε τη γάμπαρη, βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τα μακαρόνια, τον βασιλικό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλατοπίπερο και το τυρί κρέμα. Όταν η σάλτσα δέσει, σερβίρουμε με τη γάμπαρη στην κορυφή.
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ POLLOCK ΦΙΛΕΤΟ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Fish Sticks από φιλέτο μπακαλιάρου ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Το 10 το καλό το παιδικό!
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα