Συνταγές Εορταστικές

Μαριναρισμένες γαρίδες με πουρέ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
60 λεπτά
Μέτρια
  • Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε μεγαλα ίσα κομμάτια.
  • Τις ρίχνετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και τις αφήνετε να βράσουν για 20-30 λεπτά. Θα είναι έτοιμες όταν είναι αρκετές μαλακές και το πιρούνι θα μπορεί να τις διαπεράσει με ευκολία.
  • Αδειάστε το νερό από την κατσαρόλα και κρατήστε μόνο τα κομμάτια από τις πατάτες μέσα σ’ αυτήν.
  • Πιέστε τις πατάτες με ένα πιρούνι ή μια κουτάλα μέχρι να λιώσουν.
  • Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε το βούτυρο με την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί.
  • Όταν ζεσταθεί ρίξτε το πάνω στις λιωμένες πατάτες και ανακατέψτε συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα συστατικά.
  • Έπειτα ολοκληρώστε με αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Διατηρήστε τον πουρέ ζεστό μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
  • Για τις μαριναρισμένες γαρίδες, ψήστε τες με βάση τις οδηγίες του πακέτου.
  • Σερβίρετε το κάθε πιάτο με πουρέ, γαρίδες και την σάλτσα από τις γαρίδες.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία Μαριναρισμένες Γαρίδες Pescanova Finest Selection
Γαρίδες Μαριναρισμένες

800 γρ. πατάτες
60γρ. βούτυρο αγελαδινό
80 ml κρέμα γάλακτος light
Aλάτι, πιπέρι (κατά βούληση)
Μοσχοκάρυδο