Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

Συνταγές Ψάρια

Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Για τα fish sticks
Σε προθερμασμένο φούρνο βάζετε ταψί με λαδόκολλα, απλώνετε τα fish sticks και τα ψήνετε στους 200ο, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Για το γουακαμόλε
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα καθαρισμένα αβοκάντο, κομμένα σε κομμάτια. Τα σπάτε με ένα πιρούνι και ομογενοποιείτε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος, προσθέστε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο. Διορθώστε το αλατοπίπερο κατά την προτίμησή σας.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  • 2 κ.σ. κόλιανδρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
  • 2 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
  • 1 αβοκάντο, ώριμο
  • 1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη