Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

Συνταγές Ψάρια

Fish sticks χωρίς γλουτένη στο φούρνο, με δροσερό γουακαμόλε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για τα fish sticks
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα fish sticks και ψήνουμε στους 200ο, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το γουακαμόλε
    Σε μπολ ανάμιξης βάζουμε τα καθαρισμένα αβοκάντο, κομμένα σε κομμάτια. Τα σπάμε με ένα πιρούνι και ομογενοποιούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος, βάζουμε τη ντομάτα και τον κόλιανδρο. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

 

  • 1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  • 2 κ.σ. κόλιανδρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
  • 2 κ.σ. ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
  • 1 αβοκάντο, ώριμο
  • 1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη