Συνταγές Ψάρια

Γλώσσα φιλέτο μενιέρ με μαϊντανό και λεμόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Εύκολη
  1. Αλατοπιπερώνουμε και πουδράρουμε με αλεύρι τα φιλέτα γλώσσας. Τα βάζουμε σε τηγάνι με βούτυρο και ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά την κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν.
    Σε μικρό τηγάνι, προσθέτουμε βούτυρο να λιώσει, αλατοπιπερώνουμε και με το που αφρίσει σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. Αφαιρούμε από το μάτι, προσθέτουμε το ξύσμα και περιχύνουμε το ψάρι. Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova
  • Αλεύρι για πανάρισμα
  • χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι