Συνταγές Ψάρια

Γλώσσα φιλέτο μενιέρ με μαϊντανό και λεμόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter

Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.

30-60 λεπτά
Εύκολη
  • Κόβετε τα φιλέτα γλώσσας στη μέση, τα αλατοπιπερώνετε και τα πουδράρετε με αλεύρι.
  • Έπειτα τα βάζετε σε τηγάνι με βούτυρο και ελαιόλαδο και τα τηγανίζετε για 2-3 λεπτά την κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια τα αποσύρετε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν.
  • Σε μικρό τηγάνι, προσθέτετε βούτυρο να λιώσει, αλατοπιπερώνετε και με το που αφρίσει σβήνετε με το χυμό λεμόνι.
  • Αφαιρείτε από το μάτι, προσθέτετε το ξύσμα και περιχύνετε το ψάρι.
  • Πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova

Αλεύρι για πανάρισμα
Χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
40 γρ. βούτυρο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι