Συνταγές Ψάρια

Γλώσσα φιλέτο μενιέρ με μαϊντανό και λεμόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Εύκολη

Κόβετε τα φιλέτα γλώσσας στη μέση, τα αλατοπιπερώνετε και τα πουδράρετε με αλεύρι.
Έπειτα τα βάζετε σε τηγάνι με βούτυρο και ελαιόλαδο και τα τηγανίζετε για 2-3 λεπτά την κάθε μεριά, μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια τα αποσύρετε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν.
Σε μικρό τηγάνι, προσθέτετε βούτυρο να λιώσει, αλατοπιπερώνετε και με το που αφρίσει σβήνετε με το χυμό λεμόνι. Αφαιρείτε από το μάτι, προσθέτετε το ξύσμα και περιχύνετε το ψάρι. Πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova
  • Αλεύρι για πανάρισμα
  • Χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι