Συνταγές Ψάρια
Γλώσσα στον φούρνο με αρωματικό βούτυρο
								
									- Αποψύχετε τις γλώσσες και τις στεγνώνετε καλά.
 - Ανακατεύετε το βούτυρο με το μπούκοβο, την μουστάρδα σε κόκκους, τον ανθό αλατιού και το θυμάρι.
 - Το βάζετε σε ένα κομμάτι λαδόκολλας και το τυλίγετε ρολό (σαν καραμέλα).
 - Το αφήνετε στο ψυγείο για ½ ώρα.
 - Ακουμπάτε τα φιλέτα γλώσσας σε ταψί που έχετε καλύψει με χαρτί φούρνου.
 - Κόβετε το βούτυρο σε ροδέλες και ακουμπάτε 2 – 3 στην επιφάνεια κάθε γλώσσας.
 - Ψήνετε τις γλώσσες για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
 - Μαγειρεύετε το μπρόκολο και τα φασολάκια στον ατμομάγειρα.
 - Σερβίρετε τις γλώσσες με το μπρόκολο και τα φασολάκια.
 - Περιχύνετε με τα υγρά που περίσσεψαν στο ταψί και πασπαλίζετε με τα φουντούκια.
 - Γαρνίρετε με σφήνες λεμονιού.
 
																	
																	
																	
															Συστατικά:
- 1 συσκευασία γλώσσα λιμάντα φιλέτο PESCANOVA
 

- 125 γρ. βούτυρο μαλακό
 - 2 κ. γλυκού μπούκοβο
 - 2 κ. σούπας μουστάρδα με κόκκους
 - 2 κ. γλυκού ανθό αλατιού
 - 2 κ. γλυκού θυμάρι ψιλοκομμένο
 - 1 μικρό μπρόκολο
 - 200 γρ. φασολάκια
 - 2 κ. σούπας φουντούκια χοντροσπασμένα
 - αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - σφήνες λεμονιού για γαρνίρισμα