Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

Συνταγές Θαλασσινά

Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια

Κόβετε το καλαμάρι σε ροδέλες.Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, τα σοτάρετε σε τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτετε τις ροδέλες καλαμαριού. Μετά από μερικά λεπτά, σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί.

Στη συνέχεια, προσθέτετε τον αρακά, τα ντοματίνια και το νερό. Αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Προσθέστε ψιλοκομμένο μαϊντανό με βάση την ποσότητα της αρεσκείας μας.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • ½ ποτηράκι κρασί λευκό
  • Μισό ποτήρι νερό
  • 200 γρ. αρακά
  • 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένος
  • 500 γρ. τοματίνια