Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

Συνταγές Θαλασσινά

Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια
  1. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες.Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ροδέλες καλαμαριού. Μετά από μερικά λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον αρακά, τα ντοματίνια και το νερό. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό με βάση την ποσότητα της αρεσκείας μας.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

 

  • 1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • ½ ποτηράκι κρασί λευκό
  • μισό ποτήρι νερό
  • 200 γρ. αρακά
  • 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένος
  • 500 γρ. τοματίνια