Καλαμάρια με πράσα στην κατσαρόλα

Συνταγές Θαλασσινά

Καλαμάρια με πράσα στην κατσαρόλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
40 λεπτά
Εύκολη
  • Αποψύχετε τα καλαμάρια και τα καθαρίζετε.
  • Έπειτα τα κόβετε στη μέση.
  • Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σωτάρετε τα καλαμάρια για 2 ‘.
  • Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τα πράσα και συνεχίζετε το σωτάρισμα για 5’ περίπου ακόμη.
  • Συμπληρώνετε την τριμμένη ντομάτα και το νερό, αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 25 ‘ περίπου ή μέχρι να χυλώσει.

Σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στείβετε λίγο λεμόνι στο ζεστό φαγητό.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova

100 ml ελαιόλαδο
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 πράσα κομμένα σε ροδέλες
4 ντομάτες μέτριες τριμμένες στον τρίφτη
1 ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι