Συνταγές Ψάρια
Ψητά Fish sticks με σπιτικά chips πατάτας και μαγιονέζα με σχοινόπρασο και μουστάρδα
- Για τα τσιπς πατάτας
Γεμίζουμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο και περιμένουμε να φτάσει τους 200° . Πλένουμε τις πατάτες καλά και αφήνουμε τη φλούδα. Με μαντολίνο κόβουμε σε σχήμα τσιπς. Τηγανίζουμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα. - Για τα fish sticks
Σε ταψί βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. - Για τη μαγιονέζα
Ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα μαζί με το σχοινόπρασο και τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και πιπέρι.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
- 4 μέτριες πατάτες
- 170γρ. μαγιονέζα
- 40 γρ. μουστάρδα (για το dressing)
- 1κ.σ. σχοινόπρασο
- ½ κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
- κουταλιές φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι