Συνταγές Ψάρια

Ψητά Fish sticks με σπιτικά chips πατάτας και μαγιονέζα με σχοινόπρασο και μουστάρδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για τα τσιπς πατάτας
    Γεμίζουμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο και περιμένουμε να φτάσει τους 200° . Πλένουμε τις πατάτες καλά και αφήνουμε τη φλούδα. Με μαντολίνο κόβουμε σε σχήμα τσιπς. Τηγανίζουμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα.
  2. Για τα fish sticks
    Σε ταψί βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Για τη μαγιονέζα
    Ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα μαζί με το σχοινόπρασο και τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και πιπέρι.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  • 4 μέτριες πατάτες
  • 170γρ. μαγιονέζα
  • 40 γρ. μουστάρδα (για το dressing)
  • 1κ.σ. σχοινόπρασο
  • ½ κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
  • κουταλιές φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι