Κατάψυξη: Ο φίλος σου στη μείωση του Food Waste

To Food Waste, πιο επίκαιρο από κάθε άλλη στιγμή, χτυπάει την πόρτα στην καθημερινότητά σου που βάλλεται από κοινωνικές αναταραχές.

Τι είναι όμως το Food Waste στα αλήθεια;
Είναι όλα εκείνα τα τρόφιμα που καταλήγουν στα σκουπίδια (μαγειρεμένα ή μη). Πετώντας όμως τα τρόφιμα σου στον κάδο ή το γεύμα που δεν επιθυμείς να ξαναφάς, εκτός από το προφανές αποτέλεσμα (δηλαδή τα χρήματα που πέφτουν στον κάδο μαζί τους), υπάρχει και το σημαντικότερο που είναι ο κοινωνικός – περιβαλλοντικός αντίκτυπος.

Συνήθως οι λόγοι διαχείρισης είναι αυτοί που οδηγούν στην σπατάλη τροφίμων.

Εμείς, οι ειδικοί του κατεψυγμένου αλιεύματος, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε κάθε σκέψη γύρω από τα κατεψυγμένα τρόφιμα και τα οφέλή τους.

Μήπως ταυτίζεσαι με τα παρακάτω;

Αξιοποιώντας την κατάψυξή σου, μπορείς να μαγειρέψεις εύκολα και γρήγορα την φοβερή γαριδομακαρονάδα που λιγουρεύεσαι, χρησιμοποιώντας τη μισή συσκευασία (175g) από τις Μεγάλες γαρίδες χωρίς κέλυφος Pescanova και έπειτα να αποθηκεύσεις τις υπόλοιπες μέχρι τις επόμενες λιγούρες θαλασσινών.

Σου έχουμε έτοιμη τη συνταγή!
https://www.pescanova.gr/recipes/garidomakaronada-me-tomataki-santorinis/

Η όρεξη σου χτυπάει για Μπακαλιάρο, σκορδαλιά ακόμη και εάν δεν είναι 25η Μαρτίου;

Ανοίγεις τα μπακαλιαράκια Pescanova, ψήνεις την ποσότητα που επιθυμείς και την υπόλοιπη την επιστρέφεις στην κατάψυξή της. Εάν πάλι είσαι proactive και έχεις leftovers από άλλα είδη τροφίμων, τα συνδυάζεις, τα μαγειρεύεις και τα καταψύχεις για τις ώρες εκείνες που θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

Οι συνταγές είναι αμέτρητες και για όλα τα γούστα
https://www.pescanova.gr/recipes/

Εμείς στην Pescanova, ζούμε από τη θάλασσα και αγωνιζόμαστε για την βιωσιμότητά της. 💙

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter