Συνταγές Θαλασσινά
Καλαμάρι με κολοκυθάκια, δυόσμο και lime
Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.
								
									- Κόβετε τα κολοκυθάκια σε φέτες, τα βράζετε για 1,5 λεπτό και τα κρυώνετε σε μπολ με πάγο.
 - Πανάρετε το καλαμάρι με αλεύρι και αλατοπίπερο.
 - Στη συνέχεια το τηγανίζετε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσει.
 - Στραγγίζετε σε χαρτί κουζινας.
 - Σε καυτό τηγάνι βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρετε τα βρασμένα κολοκυθάκια, προσθέτοντας τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατοπίπερο, το ξύσμα, τα ντοματίνια, το καλαμάρι.
 - Τέλος σβήνετε με τον χυμό από το λάιμ.
 
																	
															Συστατικά:
1 συσκευασία καλαμάρια κομμένα και καθαρισμένα Pescanova

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
8 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
5 κολοκυθάκια μικρά
Πιπέρι
1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
Αλεύρι γ.ο.χ.