Γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ξύσμα από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
πιπέρι
ξύσμα από 2 λάιμ
6 φέτες ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα
1/2 μάτσο μαϊντανό
1/4 μάτσο άνηθο
1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova
  1. Για την κρούστα ψωμιού
    Σε μπλέντερ βάζουμε το ψωμί, κομμένο σε κύβους και ομογενοποιούμε μαζί με τα αρωματικά βότανα και τα ξύσματα, μέχρι να πάρουμε μια πούδρα.
  2. Για τη γάμπαρη
    Καθαρίζουμε τη γάμπαρη και αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά. Κάνουμε μια σχισμή κατά μήκος. Σε ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και περνάμε τη γάμπαρη με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πανάρουμε με την κρούστα του ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°, για 9 λεπτά.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
«PESCANOVA μαγειρεύω» Πένες με Γαρίδες και Σπανάκι
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!