 
					Συνταγές Ψάρια
Γλώσσα σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης με λαχανικά ατμού
 
								 
									Για την κρούστα
Καβουρδίζετε, χωρίς λάδι, στο τηγάνι το τριμμένο φιστίκι, μέχρι να βγάλει τα αρώματά του και αφήστε το στην άκρη.
Για τη γλώσσα
Σε μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και πιπέρι. Σε τηγάνι τοποθετήστε ηλιέλαιο, πουδράρετε τη γλώσσα με το αλεύρι και τηγανίστε και από τις δυο μεριές, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και πανάρετε με την κρούστα φιστικιού.
Για τα λαχανικά
Κόψτε όλα τα λαχανικά στο σχήμα που επιθυμείτε και βράστε τα σε αλατισμένο νερό. Υστέρα τα μαρινάρετε με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, μαϊντανό και λεμόνι.
 
																	 
																	 
																	 
															Συστατικά:
1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova

 
												 
												