Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

1 κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
3 κουταλιές κάπαρη
  1. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε και τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις δέσει, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίζουμε τα μύδια από τα μουστάκια τους

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
«PESCANOVA μαγειρεύω» Γαριδομακαρονάδα
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Μύδια Μεσογείου ψίχα
Η Νο 1 ΠΟΠ επιτυχία μας!