Tacos με fish sticks λαχανικά και lime (μαγιονέζα, μαρούλι iceberg, ντομάτα, κόλιανδρο, αγγούρι, πιπεριά κόκκινη)

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
2 κ.σ. κόλιανδρο
1 λάιμ, κομμένο σε τέταρτα
1 συσκευασία μαλακές τορτίγιες καλαμποκιού
100 γρ. μαγιονέζα
μαρούλι iceberg, ψιλοκομμένο
1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
½ αγγούρι σε φέτες
1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη ζουλιέν
1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  1. Για τα fish sticks
    Σε τηγάνι με ηλιέλαιο, περνάμε τα fish sticks μέχρι να ροδίσουν. Τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Για τα tacos
    Αλείφουμε τα tacos με τη μαγιονέζα και γεμίζουμε με τα fish sticks, τα λαχανικά και γαρνίρουμε με τον κόλιανδρο και στύβουμε από πάνω το λάιμ.
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Γλώσσα Λιμάντα Φιλέτο
Σήμερα βγάζεις γλώσσα
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
FISH STICKS ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!