Συνταγές Ψάρια
Τηγανητά μπακαλιαράκια σε κρούστα από καλαμποκάλευρο, με γλυκιά πάπρικα και ζεστή πατατοσαλάτα
Οι συσκευασίες Pescanova που προβάλλονται στο video ενδέχεται να είναι διαφορετικές.
![](https://www.pescanova.gr/wp-content/themes/principaltheme/assets/images/recipe-icons/time--third.png)
![](https://www.pescanova.gr/wp-content/themes/principaltheme/assets/images/recipe-icons/chef--third.png)
Για τα μπακαλιαράκια:
Φτιάχνετε ένα μίγμα καλαμποκάλευρου και γλυκιάς πάπρικας. Πουδράρετε τα ψάρια με αυτό και αλατοπιπερώνετε. Γεμίζετε με ηλιέλαιο ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζετε τα ψάρια για 4 λεπτά. Τα αφήνετε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν από τα λάδια.
Για τη ζεστή πατατοσαλάτα:
Βράζετε τις πατάτες, κομμένες σε τέταρτα, σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και έπειτα τις σουρώνετε. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρετε τις πατάτες, αλατοπιπερώνετε, και τελικά τις σβήνετε με το ξύδι. Στο τέλος, προσθέστε φρέσκο κρεμμυδάκι, ντοματάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
![4 comensales](https://www.pescanova.gr/wp-content/themes/principaltheme/assets/images/recipe-icons/1-comensal.png)
![4 comensales](https://www.pescanova.gr/wp-content/themes/principaltheme/assets/images/recipe-icons/1-comensal.png)
![4 comensales](https://www.pescanova.gr/wp-content/themes/principaltheme/assets/images/recipe-icons/1-comensal.png)
![4 comensales](https://www.pescanova.gr/wp-content/themes/principaltheme/assets/images/recipe-icons/1-comensal.png)
Συστατικά:
1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
250 γρ. καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι λευκό
8 πατάτες baby με φλούδα
1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 ντοματάκια βελανίδια κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι