Συνταγές Ψάρια

Τηγανητά μπακαλιαράκια σε κρούστα από καλαμποκάλευρο, με γλυκιά πάπρικα και ζεστή πατατοσαλάτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Για τα μπακαλιαράκια:
Φτιάχνετε ένα μίγμα καλαμποκάλευρου και γλυκιάς πάπρικας. Πουδράρετε τα ψάρια με αυτό και αλατοπιπερώνετε. Γεμίζετε με ηλιέλαιο ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζετε τα ψάρια για 4 λεπτά. Τα αφήνετε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν από τα λάδια.

Για τη ζεστή πατατοσαλάτα:
Βράζετε τις πατάτες, κομμένες σε τέταρτα, σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και έπειτα τις σουρώνετε. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρετε τις πατάτες, αλατοπιπερώνετε, και τελικά τις σβήνετε με το ξύδι. Στο τέλος, προσθέστε φρέσκο κρεμμυδάκι, ντοματάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
  • 250 γρ. καλαμποκάλευρο για το πανάρισμα
  • 2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι λευκό
  • 8 πατάτες baby με φλούδα
  • 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 6 ντοματάκια βελανίδια κομμένα στη μέση
  • Αλάτι
  • Πιπέρι