Συνταγές Καλαμάρι & Θράψαλο
A la romana με βραστά λαχανικά, δυόσμο και πορτοκάλι
Για τα ala romana
Σε προθερμασμένο φούρνο βάζετε ταψί με λαδόκολλα, στρώνετε τα ala romana και τα ψήνετε στους 200°, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Για τα λαχανικά
Βράζετε το κάθε λαχανικό ξεχωριστά, σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια τα κρυώνετε σε νερό με πάγο και τα στραγγίζετε. Σε ένα μπολ μαρινάρετε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, το πορτοκάλι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο.
Συστατικά:
1 συσκευασία ala romana Pescanova

Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
4 κολοκυθάκια μικρά
3 καρότα μέτρια
300 γρ. μπρόκολο χωρίς κοτσάνια
Χυμό και ξύσμα από ½ πορτοκάλι