A la romana με βραστά λαχανικά, δυόσμο και πορτοκάλι

Συνταγές Καλαμάρι & Θράψαλο

A la romana με βραστά λαχανικά, δυόσμο και πορτοκάλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για τα ala romana
    Σε προθερμασμένο φούρνο βάζουμε ταψί με λαδόκολλα, στρώνουμε τα ala romana και ψήνουμε στους 200°, για 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για τα λαχανικά
    Βράζουμε το κάθε λαχανικό ξεχωριστά, σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Κρυώνουμε σε νερό με πάγο και στραγγίζουμε. Σε μπολ μαρινάρουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, το πορτοκάλι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

 

  • 1 συσκευασία ala romana Pescanova
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο
  • 4 κολοκυθάκια μικρά
  • 3 καρότα μέτρια
  • 300 γρ. μπρόκολο χωρίς κοτσάνια
  • Χυμό και ξύσμα από ½ πορτοκάλ