Συνταγές Καλαμάρι & Θράψαλο

Ala romana τηγανητά με τριλογία από dips (μαγιονέζα με sweet chili / γιαούρτι με αβοκάντο / μουστάρδα με μέλι)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για τα ala romana
    Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και τηγανίζουμε μέχρι να ροδισουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Για το dip μαγιονέζας
    Σε μπολ ανάμιξης ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα με το γλυκό τσίλι.
  3. Για το dip γιαούρτι
    Σε μπλέντερ χτυπάμε το αβοκάντο με το λεμόνι και κάνουμε μια πάστα. Στη συνέχεια, σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε την πάστα μαζί με το γιαούρτι και το αλατοπίπερο.
  4. Για το dip μουστάρδα
    Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μουστάρδα μαζί με το μέλι.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • ΘΡΑΨΑΛΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΡΟΔΕΛΕΣ
  • 200 γρ. μαγιονέζα
  • 60 γρ. sweet chili
  • 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • ½ αβοκάντο
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 200 γρ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. μέλι (για το dressing)
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι