Καλαμάρι με pico de gallo

Συνταγές Θαλασσινά

Καλαμάρι με pico de gallo

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για το pico de gallo
    Μαρινάρουμε όλα τα υλικά (εκτός του καλαμαριού) σε ένα μπολ ανάμιξης και τα αφήνουμε για 40 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  2. Για το καλαμάρι
    Βάζουμε στο καλαμάρι αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και ψήνουμε σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Το αφαιρούμε και το βάζουμε στο pico de gallo.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα PESCANOVA
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
  • 1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
  • xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
  • 20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4
  • 1 σκελίδα σκόρδο (για το pesto βασιλικού)