Καλαμάρι με pico de gallo

Συνταγές Θαλασσινά

Καλαμάρι με pico de gallo

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Για το pico de gallo
Μαρινάρετε όλα τα υλικά (εκτός του καλαμαριού) σε ένα μπολ ανάμιξης και αφήστε τα για 40 λεπτά, για να μαριναριστούν.

Για το καλαμάρι
Βάζετε στο καλαμάρι αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και το ψήνετε σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Το αφαιρείτε και το βάζετε στο pico de gallo.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα PESCANOVA
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
  • 1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
  • Χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
  • 20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4
  • 1 σκελίδα σκόρδο