Γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα

Συνταγές Θαλασσινά

Γάμπαρη στο φούρνο με κρούστα ψωμιού και αρωματικά βότανα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για την κρούστα ψωμιού
    Σε μπλέντερ βάζουμε το ψωμί, κομμένο σε κύβους και ομογενοποιούμε μαζί με τα αρωματικά βότανα και τα ξύσματα, μέχρι να πάρουμε μια πούδρα.
  2. Για τη γάμπαρη
    Καθαρίζουμε τη γάμπαρη και αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά. Κάνουμε μια σχισμή κατά μήκος. Σε ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και περνάμε τη γάμπαρη με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πανάρουμε με την κρούστα του ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°, για 9 λεπτά.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία γάμπαρη ολόκληρη Pescanova
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • πιπέρι
  • ξύσμα από 2 λάιμ
  • 6 φέτες ψωμί του τοστ, χωρίς κόρα
  • 1/2 μάτσο μαϊντανό
  • 1/4 μάτσο άνηθο