Συνταγές Θαλασσινά
Μπουρίτος με surimi sticks καβούρι και λαχανικά
- Για τη γέμιση
Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τα surimi sticks με γεύση καβουριού, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, την ντομάτα, τον κόλιανδρο και μαρινάρουμε με το χυμό από το λάιμ και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε στην άκρη. - Για τη μαγιονέζα με sweet chili
Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα με το sweet chili. - Για τα μπουρίτος
Περνάμε τις τορτίγιες από ζεστό τηγάνι. Αλείφουμε με τη μαγιονέζα. Γεμίζουμε με την ανάμεικτη σαλάτα και τη γέμιση καβουριού και τυλίγουμε σε σχήμα μπουρίτο και κόβουμε διαγωνίως.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο ζουλιέν
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
χυμό από 2 λεμόνια
-
2 κ.σ. sweet chili sauce
-
3 κ.σ. μαγιονέζα
-
4 τορτίγιες
-
1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν
-
4 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβα
-
200 γρ. πράσινη σαλάτα
-
1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη
-
2 κουταλιές κόλιανδρο ψιλοκομμένο