Συνταγές Θαλασσινά
Γαρίδες σουβλάκι σε μαρινάδα ούζου
Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει.
- Βάζετε τα ξύλινα καλαμάκια σε ένα σκεύος με νερό και τα αφήνετε να μουλιάσουν μέχρι να χρησιμοποιηθούν. Έτσι δεν θα καούν στο ψήσιμο.
- Σε βαθύ σκεύος ενώστε όλα τα υλικά της μαρινάδας και στη συνέχεια προσθέστε τις γαρίδες.
- Αφήστε το σκεύος στο ψυγείο για 20 λεπτά.
- Περάστε τις γαρίδες στα καλαμάκια.
- Ψήνετε στο BBQ για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Στη συνέχεια, τοποθετείτε τα υγρά της μαρινάδας σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα.Σερβίρετε τις γαρίδες περιχύνοντάς τες με τη σάλτσα της μαρινάδας.
Συστατικά:
1 συσκευασία γαρίδες Pescanova χωρίς κέλυφος με ουρά
