Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

Συνταγές Θαλασσινά

Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια

 

  • Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, τα σοτάρετε σε τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτετε τις ροδέλες καλαμαριού.
  • Μετά από μερικά λεπτά, σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί.
  • Στη συνέχεια, προσθέτετε τον αρακά, τα ντοματίνια και το νερό.
  • Αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά.
  • Προσθέστε ψιλοκομμένο μαϊντανό με βάση την ποσότητα της αρεσκείας μας.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία καλαμάρι κομμένο και καθαρισμένο Pescanova

Καλαμάρι κομμένο και καθαρισμένο

 

Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
½ ποτηράκι κρασί λευκό
Μισό ποτήρι νερό
200 γρ. αρακά
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένος
500 γρ. τοματίνια
Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει. 
Privacy review

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθούν την ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.