Συνταγές Θαλασσινά
Καλαμάρια με πράσα στην κατσαρόλα
Ενδέχεται η συσκεασία του προϊόντος να έχει αλλάξει.
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σωτάρετε τα καλαμάρια για 2 ‘.
- Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τα πράσα και συνεχίζετε το σωτάρισμα για 5’ περίπου ακόμη.
- Συμπληρώνετε την τριμμένη ντομάτα και το νερό, αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 25 ‘ περίπου ή μέχρι να χυλώσει.
Σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στείβετε λίγο λεμόνι στο ζεστό φαγητό.
Συστατικά:
1 συσκευασία καλαμάρια κομμένα και καθαρισμένα Pescanova

100 ml ελαιόλαδο
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 πράσα κομμένα σε ροδέλες
4 ντομάτες μέτριες τριμμένες στον τρίφτη
1 ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι