Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

Συνταγές Θαλασσινά

Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Σε τηγάνι βάζετε ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τις γαρίδες. Βάζετε το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και φλαμπάρετε με το κονιάκ. Τραβάτε τις γαρίδες και βάζουμε την κρέμα γάλακτος. Περιμένετε να δέσει και προσθέτετε τα μακαρόνια, το φρέσκο κρεμμύδι, τις γαρίδες, το εστραγκόν, το ξύσμα από το λεμόνι και το αλατοπίπερο.

2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. linguine, βρασμένες al dente
  • Κονιάκ
  • 1 ½ κ.σ. εστραγκόν, ξερό
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο