Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

Συνταγές Θαλασσινά

Linguine με γαρίδες σε κρέμα με εστραγκόν και λεμόνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τις γαρίδες. Βάζουμε το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και φλαμπάρουμε με το κονιάκ. Τραβάμε τις γαρίδες και βάζουμε την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει και προσθέτουμε τα μακαρόνια, το φρέσκο κρεμμύδι, τις γαρίδες, το εστραγκόν, το ξύσμα από το λεμόνι και το αλατοπίπερο.
2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. φινόκιο, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. linguine, βρασμένες al dente
  • κονιάκ
  • 1 ½ κ.σ. εστραγκόν, ξερό
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο (για το pesto βασιλικού)