Μπακαλιάρος με σκορδάτη μαγιονέζα, λάιμ και σχοινόπρασο

Συνταγές Ψάρια

Μπακαλιάρος με σκορδάτη μαγιονέζα, λάιμ και σχοινόπρασο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για τον μπακαλιάρο
    Πανάρουμε τον μπακαλιάρο με αλεύρι, αλατοπίπερο, τινάζουμε και τηγανίζουμε στους 200°, μέχρι να ροδίσει και από τις 2 μεριές. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  2. Για τη μαγιονέζα
    Σε μπλέντερ βάζουμε το σκόρδο μαζί με τον χυμό, το ξύσμα από το λάιμ και ομογενοποιούμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε τη μαγιονέζα, το μίγμα σκόρδου και το σχοινόπρασο μαζί με το αλατοπίπερο.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

 

  • 1 πακέτο μπακαλιάρου φιλέτο Pescanova
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
  • πιπέρι
  • αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο
  • 250 γρ. σέσκουλα βρασμένα
  • 300 γρ. μαγιονέζα