Μπακαλιάρος σοφρίτο

Συνταγές Ψάρια

Μπακαλιάρος σοφρίτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για τον μπακαλιάρο
    Σε καυτό τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο. Πουδράρουμε το ψάρι με αλεύρι και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε το ψάρι για 1,5 λεπτό από κάθε πλευρά και αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας.
  2. Για το σοφρίτο
    Σε καθαρό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σβήνουμε με το ξύδι. Αφού εξατμιστεί, βάζουμε και το κρασί. Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε για 5 λεπτά. Στο τέλος, βάζουμε και τον μαϊντανό μαζί με αλατοπίπερο.
    Σερβίρουμε το ψάρι και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

 

  • 1 πακέτοΜπακαλιάρος Φιλέτο Pescanova
  • 4 κ.σ. φύλλα φρέσκου μαϊντανού
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αλεύρι γ.ο.χ.
  • νερό
  • 30 ml λευκό κρασί
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • ελαιόλαδο για το σοφρίτο
  • Ηλιέλαιο για το σοτάρισμα
  • 30 ml βαλσαμικό ξύδι, λευκό
  • 250 γρ. σέσκουλα βρασμένα