
Συνταγές Θαλασσινά
Μπουρίτος με surimi sticks καβούρι και λαχανικά


Για τη γέμιση
Σε μπολ αναμειγνύετε τα surimi sticks, το καλαμπόκι, το κρεμμύδι, την ντομάτα, τον κόλιανδρο και μαρινάρετε με το χυμό από το λάιμ και το αλατοπίπερο. Αφήνετε στην άκρη.
Για τη μαγιονέζα με sweet chili
Αναμειγνύετε τη μαγιονέζα με το sweet chili.
Για τα μπουρίτος
Περνάτε τις τορτίγιες από ζεστό τηγάνι. Αλείφετε με τη μαγιονέζα. Γεμίζετε με την ανάμεικτη σαλάτα και τη γέμιση καβουριού και τυλίγετε σε σχήμα μπουρίτο. Τέλος τα κόβετε διαγωνίως.




Συστατικά:
- 1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο ζουλιέν
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 2 κ.σ. sweet chili sauce
- 3 κ.σ. μαγιονέζα
- 4 τορτίγιες
- 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν
- 4 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβα
- 200 γρ. πράσινη σαλάτα
- 1 μικρή τομάτα ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές κόλιανδρο ψιλοκομμένο