Συνταγές Θαλασσινά

Καβουροσαλάτα με ταμπουλέ από κινόα με εσπεριδοειδή και ντοματίνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια
  1. Κόβουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού. Βράζουμε την κινόα για 8 λεπτά. Την κρυώνουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό και τη σουρώνουμε. Σε μπολ ανάμιξης ενσωματώνουμε το σουρίμι με γεύση καβουριού, τη βρασμένη κινόα, τα ξύσματα και τους χυμούς από λάιμ/λεμόνι/πορτοκάλι, τον δυόσμο, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά, το αγγούρι, το σχοινόπρασο και το αλατοπίπερο.
  2. Τα αφήνουμε όλα μαζί για 20 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  3. Σερβίρουμε.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

 

  • 1 συσκευασία σουρίμι καβούρι Pescanova
  • αλάτι
  • Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
  • 200 γρ. κινόα
  • πιπέρι
  • χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 1 αγγούρι, κομμένο σε κύβους
  • 8 ντοματίνια, κομμένα
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. σχοινόπρασο
  • 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
  • Χυμό και ξύσμα από ½ πορτοκάλι