Συνταγές Ψάρια
Σούπα κακαβιά με σαφράν,μύδια και σχοινόπρασο
- Για τη σούπα
Σε κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μισά λαχανικά, κομμένα σε φέτες, να γυαλίσουν. Σκεπάζουμε με κρύο νερό και προσθέτουμε και τα μπακαλιαράκια. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε το σαφράν. Μετά από 20 λεπτά σουρώνουμε. Μαδάμε το ψάρι και πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ. Ξαναβράζουμε μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά, κομμένα σε κύβους και μαζί με τα μύδια, για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το μαδημένο ψάρι, το βούτυρο, τον χυμό λεμόνι και ελαιόλαδο. Διορθώνουμε με αλατοπίπερο και γαρνίρουμε με το σχοινόπρασο.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
- 1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
-
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
-
ελαιόλαδο
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
½ φινόκιο ψιλοκομμένο
-
1 ντομάτα
-
2 καρότα
-
½ πατάτα
-
νερό
-
χυμό από 2 λεμόνια
-
1 κ.σ. σχοινόπρασο
-
½ σέλερυ
-
60 γρ. βούτυρο
-
2-3 στήμονες σαφράν
-
½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο (για το spread αβοκάντο)
-
1 μέτριο κολοκυθάκι