Καλαμάρι με κολοκυθάκια, δυόσμο και lime

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 2 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
8 ντοματίνια κομμένα σε τέταρτα
ελαιόλαδο
αλάτι
Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
5 κολοκυθάκια μικρά
πιπέρι
1 κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
αλεύρι γ.ο.χ.
1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα PESCANOVA
  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες, τα βράζουμε για 1,5 λεπτό και τα κρυώνουμε σε μπολ με πάγο. Κόβουμε το καλαμάρι στη μέση, χαράζουμε σε σχήμα πικέ, πανάρουμε με το αλεύρι και αλατοπίπερο και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσει. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζινας. Σε καυτό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα βρασμένα κολοκυθάκια, προσθέτουμε τον δυόσμο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατοπίπερο, το ξύσμα, τα ντοματίνια, το καλαμάρι και τέλος σβήνουμε με τον χυμό από το λάιμ.
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΛΥΦΟΣ
Τρυφερές και ζουμερές!
Γάμπαρη ολόκληρη
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
«PESCANOVA μαγειρεύω» Γαριδομακαρονάδα
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
Γάμπαρη χωρίς κέλυφος
Κορυφαία γεύση γάμπαρης
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό