Καβουροσαλάτα με σπιτικά τσιπς αραβικής πίτας με πάπρικα

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
1 κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. σχοινόπρασο
82 ml χυμό πορτοκάλι
3 κ.σ. μαγιονέζα
2 αραβικές πίτες
χυμό από 1 πορτοκάλι
1 συσκευασία surimi sticks καβούρι Pescanova κομμένο σε ροδέλες
1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
3 κουταλιές κάπαρη
  1. Για τα τσιπς αραβικής πίτας
    Κόβουμε την αραβική πίτα τρίγωνα. Στρώνουμε σε ταψί, πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 3 λεπτά.
  2. Για την καβουροσαλάτα
    Σε μπολ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και τους χυμούς από τα εσπεριδοειδή. Σε άλλο μπολ βάζουμε το καβούρι, την ντομάτα, το σχοινόπρασο, την κάπαρη και ανακατεύουμε με το παραπάνω μίγμα. Προσθέτουμε αλατοπίπερο.
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό
«PESCANOVA μαγειρεύω» Κριθαρότο με Γαρίδες
ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ!
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
ΘΡΑΨΑΛΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Χταπόδι Ολόκληρο
Όλη η ποιότητα
Χταπόδι πλοκάμι
Όσο μαλακό θέλεις το χταπόδι!