Μπουρδέτο alla  pescanova

Συνταγές Ψάρια

Μπουρδέτο alla pescanova

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
60 λεπτά
Μέτρια

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σωτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθίσουν.

Προσθέτετε τον πελτέ, το σκόρδο, τα καρότα και ανακατεύετε για 2-3’ ακόμη με μια ξύλινη κουτάλα.

Κόβετε το ψάρι σε κομμάτια, και τα τοποθετείτε στον πάτο της κατσαρόλας, μαζί με τις πατάτες.

Συμπληρώνετε την τριμμένη ντομάτα, το νερό και τα φύλλα δάφνης.

Αλατοπιπερώνετε και μαγειρέυετε για 45‘ περίπου, σε σιγανή φωτιά.

Πασπαλίζετε με φρέσκο θυμάρι και στο τέλος σερβίρετε.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες
  • 1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 6 μέτριες πατάτες κομμένες σε στρογγυλές φέτες
  • 3 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
  • 3 μεγάλες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
  • Μισό λίτρο νερό
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • λίγο φρέσκο θυμάρι