Μπουρδέτο alla  pescanova

Συνταγές Ψάρια

Μπουρδέτο alla pescanova

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
60 λεπτά
Μέτρια
  • Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σωτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθίσουν.
  • Προσθέτετε τον πελτέ, το σκόρδο, τα καρότα και ανακατεύετε για 2-3’ ακόμη με μια ξύλινη κουτάλα.
  • Κόβετε το ψάρι σε κομμάτια, και τα τοποθετείτε στον πάτο της κατσαρόλας, μαζί με τις πατάτες.
  • Συμπληρώνετε την τριμμένη ντομάτα, το νερό και τα φύλλα δάφνης.
  • Αλατοπιπερώνετε και μαγειρέυετε για 45‘ περίπου, σε σιγανή φωτιά.
  • Πασπαλίζετε με φρέσκο θυμάρι και στο τέλος σερβίρετε.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova

50 ml ελαιόλαδο
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε χοντρές φέτες
1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6 μέτριες πατάτες κομμένες σε στρογγυλές φέτες
3 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
3 μεγάλες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
Μισό λίτρο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
Φρέσκο θυμάρι