Μπουρδέτο alla  pescanova

Συνταγές Ψάρια

Μπουρδέτο alla pescanova

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
60 λεπτά
Μέτρια
  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθίσουν.
  2. Προσθέτουμε τον πελτέ, το σκόρδο, τα καρότα και ανακατεύουμε για 2-3’ ακόμη με μια ξύλινη κουτάλα.
  3. Κόβουμε το ψάρι σε κομμάτια, τα οποία μοιράζουμε στον πάτο της κατσαρόλας, μαζί με τις πατάτες.
  4. Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα, το νερό και τα φύλλα δάφνης.
  5. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 45‘ περίπου, σε σιγανή φωτιά.
  6. Πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία μπακαλιαράκια Pescanova
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  • κομμένα σε χοντρές φέτες
  • 1 κουτ. της σούπας πελτέ ντομάτας
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ψιλοκομμένες
  • 6 μέτριες πατάτες
  • κομμένες σε στρογγυλές φέτες
  • 3 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
  • 3 μεγάλες ντομάτες
  • τριμμένες στον τρίφτη
  • μισό λίτρο νερό
  • Αλάτι,πιπέρι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • λίγο φρέσκο θυμάρι