Συνταγές Ψάρια

Burger με ρολό μπακαλιάρου, μαρούλι iceberg, sauce tartare και skin potatoes

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια
  1. Για τη sauce tartare
    Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι τουρσί και την κάπαρη. Σε μπολ βάζουμε το μίγμα μαζί με τον χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, τη μαγιονέζα, το σχοινόπρασο, τον μαϊντανό και το πιπέρι και ομογενοποιούμε.
  2. Για τον μπακαλιάρο
    Πανάρουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου σε αλεύρι/αυγό/γαλέτα και τηγανίζουμε σε τηγάνι με ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν στους 180ο .
  3. Για τις πατάτες skin
    Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό, για 8 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και στη συνέχεια τις τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, μέχρι να ροδίσουν. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και βάζουμε αλατοπίπερο, ρίγανη και πάπρικα.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία μπακαλιάρος ρολό Pescanova
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 30 γρ. κάπαρη
  • 140 γρ. μαγιονέζα
  • αλάτι
  • Ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. φρυγανιά
  • πιπέρι
  • 6 ψωμάκια burger
  • ½ iceberg
  • 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 4 πατάτες, κομμένες σε τέταρτα
  • 1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες
  • 2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 50 γραμμάρια corn flour
  • ½ κουταλάκι καπνιστή πάπρικα
  • 2 κουταλιές φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
  • 40 γρ. αγγουράκι τουρσί