Γαρίδες σε κρέμα κίτρινου κάρυ, με γάλα καρύδας και ρύζι jasmine

Συνταγές Θαλασσινά

Γαρίδες σε κρέμα κίτρινου κάρυ, με γάλα καρύδας και ρύζι jasmine

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια
  1. Για τις γαρίδες
    Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες μαζί με το κάρυ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και την κρέμα γάλακτος. Περιμένουμε να δέσει, τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.
  2. Για το ρύζι
    Φτιάχνουμε το ρύζι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε τηγάνι βάζουμε σησαμέλαιο και σοτάρουμε το βρασμένο ρύζι, προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το κόλιανδρο και σερβίρουμε.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

 

  • 1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μεγάλες χωρίς κέλυφος
  • 2 κ.σ. κόλιανδρο
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 120 γρ. βρασμένο ρύζι jasmine
  • 1 κ.σ. σκόνη κίτρινου κάρυ
  • 200 ml γάλα κάρυδας
  • 10 γρ. σκούρο σησαμέλαιο