Συνταγές Γαρίδες

Γαρίδες πανέ με ντιπ και σαλάτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
25 λεπτά
Εύκολη
  1. Απλώνετε τις γαρίδες πανέ σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C, στον αέρα, για 8-10 λεπτά.
  2. Για την ταρτάρ μαγιονέζας σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε όλα τα υλικά, το κρεμμύδι, την κάπαρη, τον μαϊντανό και το αγγουράκι τουρσί.
  3. Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μαζί με την μαγιονέζα, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  4. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε τα υλικά για το dressing, το βαλσαμικό ξύδι μαζί με το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με ένα σύρμα τα ανακατεύετε, προσθέτοντας σιγά-σιγά το ελαιόλαδο μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
  5. Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε τα τοματίνια στην μέση και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  6. Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σαλάτα, το καλαμπόκι μαζί με τα τοματίνια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, περιχύνετε με το dressing και ανακατεύετε καλά.
  7. Σερβίρετε τις γαρίδες μαζί με την ταρτάρ μαγιονέζας και την σαλάτα σε ένα μεγάλο ξύλο σερβιρίσματος στο κέντρο του τραπεζιού.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία γαρίδες πανέ Pescanova
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • 120 γρ. καλαμπόκι
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. ελαιόλαδο (για το dressing)
  • 40 ml βαλσαμικό ξύδι (για το dressing)
  • 2 κ.σ. μέλι (για το dressing)
  • 300 γρ. μαγιονέζα
  • 70 γρ. κρεμμύδι
  • 30 γρ. κάπαρη
  • 20 γρ. μαϊντανός
  • 40 γρ. αγγουράκι τουρσί
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι