Συνταγές Γαρίδες
Γαρίδες πανέ με ντιπ και σαλάτα
- Απλώνετε τις γαρίδες πανέ σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C, στον αέρα, για 8-10 λεπτά.
- Για την ταρτάρ μαγιονέζας σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι ψιλοκόβετε όλα τα υλικά, το κρεμμύδι, την κάπαρη, τον μαϊντανό και το αγγουράκι τουρσί.
- Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μαζί με την μαγιονέζα, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
- Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε τα υλικά για το dressing, το βαλσαμικό ξύδι μαζί με το μέλι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με ένα σύρμα τα ανακατεύετε, προσθέτοντας σιγά-σιγά το ελαιόλαδο μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
- Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε τα τοματίνια στην μέση και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
- Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την σαλάτα, το καλαμπόκι μαζί με τα τοματίνια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, περιχύνετε με το dressing και ανακατεύετε καλά.
- Σερβίρετε τις γαρίδες μαζί με την ταρτάρ μαγιονέζας και την σαλάτα σε ένα μεγάλο ξύλο σερβιρίσματος στο κέντρο του τραπεζιού.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία γαρίδες πανέ Pescanova
- 200 γρ. ντοματίνια
- 120 γρ. καλαμπόκι
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- ψιλοκομμένα
- 100 γρ. ελαιόλαδο (για το dressing)
- 40 ml βαλσαμικό ξύδι (για το dressing)
- 2 κ.σ. μέλι (για το dressing)
- 300 γρ. μαγιονέζα
- 70 γρ. κρεμμύδι
- 30 γρ. κάπαρη
- 20 γρ. μαϊντανός
- 40 γρ. αγγουράκι τουρσί
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι